Hej!  Jag fick det goda rådet att få coaching av en nära vän, som kände att hon själv fått så många kloka råd och hjälp att tänka kreativt, att hon varmt rekommenderade mig att träffa Karin Holmberg. Jag, som aldrig gått och pratat med någon om mig själv  (hjälper dock själv många andra i mitt arbete) kände att ” wow, vad spännande” och samtidigt lite märkligt att prata om just- mig själv. I första hand känner jag att jag fått många direkta verktyg som jag direkt kan applicera i mitt arbete, men sen har vi även kommit in på hur jag hanterar livet i den privata sfären- hemma med man och barn. Otroligt matnyttigt, men även jobbigt att analysera och fundera över sitt beteende. Karin är alltid lyhörd, engagerad och rak och tydlig i sin kommunikation, samtidigt som är varm och lätt att anförtro sig åt. Jag har alltid gått en smula omtumlad och kanske (?) visare från våra möten. Rekommenderar egentligen ALLA som kan att ta chansen att satsa på sig själv- att träffa Karin!

                                                                                                                                                                                                       Nettan

 Jag jobbar som konsult och kände att jag behövde lära mig mer om det coachande förhållningssättet utan att för den skull gå en hel coachutbildning. Således blev det Karins uppdrag. Vi hade några möten och redan första gången kände jag att hon hittade kärnan direkt! Och borrade där och ställde kluriga frågor som fick mig att tänka till och se på saker på ett annat sätt. Fick små hemläxor att tänka på, vilket ju faktiskt har lett till att jag har ändrat lite av mitt beteende gentemot mina kunder och förhoppningsvis till det bättre! Och det var ju precis det jag ville. Jag bedömer Karin som en oerhört kompetent och erfaren coach och ger henne de varmaste rekommendationer!

                                                                                                                                                                                                                           Anna Kober

Vill börja med att tacka för de träffar vi har haft tillsammans. Jag känner mig så stark när jag träffat dig. Du har en förmåga att plocka fram de små detaljerna som gör att det problem man tyckte var ett stort problem helt plötsligt blir en stor möjlighet istället för ett problem.

När det gäller min roll som chef har jag lärt mig två för mig viktiga saker; att jag måste säga till mina medarbetare i ett mycket tidigare stadium då det bara är en liten detalj som behöver slipas till och inte packa det i ryggsäcken hela tiden. Sen har jag ett enormt kontrollbehov som blir jobbigt både för mig och mina medarbetare. Så det skall jag jobba vidare med. Det går ju faktiskt att göra saker och ting på mer än ett sätt. Och vem säger att mitt sätt alltid är rätt?

Göran Olofsson, VD, Elbutiken i Hörby AB

 Karin Holmberg har coachat mig under våren och sommaren 2011. Jag vände mig till Karin för att jag brottades med några specifika tankar och tankemönster som jag ville förändra.

På det lågmälda och fina sätt som är karaktäristiskt för Karin ifrågasatte hon, gav mig uppgifter, visade på nya infallsvinklar, gav mig boktips mm. Karin är en lugn, klok och förtroendeingivande person med väldigt mycket positiv energi. Det är enkelt att öppna sig för Karin.

Mina möten med Karin har gett mig otroligt mycket och faktiskt åstadkommit en större förändring i mig än jag trodde var möjlig på denna korta tid. Jag kommer att återkomma till Karin när jag smält mina nya kunskaper och insikter och är redo att gå vidare i min personliga utveckling.

                                                                                                                                                                                                               Malin Hankin

Karin, jag är helnöjd med tiden vi haft tillsammans! Du är världens bästa coach! Jag känner nu ett otroligt lugn inom mig och en stor tillit till mig själv och vad jag kan uppnå både privat och inom mitt företag. Du är fenomenal på att se rakt igenom en människa, att se in i hjärtat och att fånga upp vad som finns där inne och vad det är som behöver komma ut för att man ska kunna gå vidare och utvecklas. Vi har haft många skratt och gråt och jag har längtat efter varenda stund vi har träffats! Tack Karin för allt du gett mig och tack för att du finns i mitt liv!

Susanne Grahn, Grahn Consulting Harmoni och Hälsa

Jag träffade Karin vid en rad tillfällen då jag behövde diskutera grunderna för min verksamhet för att utvecklas vidare. Våra samtal handlade både om personlig motivation och om affärsutveckling. Efter mina möten med Karin har jag kunnat komma fram till kärnan i min verksamhet som småföretagare och vad som ger mest att gå vidare med. Karin är en samtalspartner som lyssnar men som också knuffar mig i rätt riktning och får mig att lita mer till det jag känner inifrån. Hennes livserfarenhet och yrkeserfarenhet gör att hon förstår mig även om vi inte är verksamma i samma bransch.

Annika Dacke, Orera Kommunikation

Karin är lätt att öppna sig för och hon förstår snabbt på vilket sätt man behöver coachning. Hon ger vägledning på ett enkelt och lättförståeligt sätt.

Ingela Ekdahl, ekonomichef och ägare Ekdahls Åkeri AB

Jag vill framhålla din förmåga att stötta på ett brett och individanpassat sätt.

KarinFagerberg, Arkitekt SAR/MSA, vVD FOJAB arkitekter

Vårt samarbete med CoachLange har resulterat i både ökad trivsel och motivation hos alla.
Inte minst hos mig själv som fått ett helt nytt perspektiv på min roll i företaget.

Jürgen Persson, VD och ägare Promech Lab AB

Karin har hjälpt mig att se vad som är viktigt för mig när jag stått inför svåra val i livet. Ofta vandrar vi samtidigt som vi samtalar vilket ger en extra dimension

Lena Johnsson, projektledare SLU Omvärld Alnarp

Jag tycker att du som coach varit mycket lyssnande och bekräftande – vilket har gjort att det varit lätt att prata ur hjärtat och få korn på viktiga saker. Med stor respekt och lyhördhet har du gått in i vår verksamhets verklighet och samlat upp viktiga trådar.

Katarina Forsström, teamledare Malmö Stadsbibliotek

Exempel på samarbetspartners:

Ekdahls Åkeri AB
Energi Försäljning Sverige AB
Fogdaröd, ideell organisation inom omsorg, vård, utbildning
Fojab Arkitekter AB

Hekona AB

Homeenter AB

HSO Skåne, Handikappsorganisationernas Samarbetsorgan
Kober Marknadskonsult
Labotek Nordic AB

Livslust Ystad
Lunds universitet
Må Bra Invest

Ordfokus
Promech Lab AB

Stadsbiblioteket, Malmö Stad

Svalorna Indien Bangladesh, biståndsorganisation
Wallén Media AB