Om Karin

Efter 18 år som ekonomichef/ekonomiansvarig inom näringslivet och 9 år som fakultetsekonom/avdelningsdirektör på universitet valde jag att starta eget 2007. Jag ville absolut fortsätta stödja människor och verksamheter, men med fokus i första hand på utveckling av individen och organisationen hon verkar i. Min arbetslivserfarenhet från olika företag, chefer, ledningsgrupper och arbetsmiljöer är ett gediget bonusmaterial till glädje för mina samarbetspartners – och mig!
CoachLange AB finns främst för att jag drivs av livslångt lärande och utveckling – egen och andras.

Intresset för människor och personlig utveckling startade långt tidigare och jag har under årens lopp fortbildat mig inom arbets- och organisationspsykologi, praktisk filosofi; med naturens påverkan på människan och hennes hälsa i fokus. Hos Korpen utbildade jag mig till Hälsoinspiratör. Hos Mentorhuset i Malmö utbildade jag mig till professionell mentor och nästa steg blev självklart.

Jag valde att utbilda och certifiera mig till Certified Professional Co-Active Coach, cpcc, vid en av de bästa skolorna inom coaching, The Coaches Training Institute, CTI, som är ackrediterade av världens största branschorganisation International Coach Federation, ICF – där jag också är PCC-certifierad. Jag kan inte föreställa mig något bättre än att arbeta som professionell coach och därmed bidra till utveckling av människor och verksamheter!

There are no limitations to the mind except those we acknowledge – both poverty and riches are offspring of thought.- Napoleon Hill

Här kan du läsa lite mer om vad andra har skrivit om mig

Skånskan

Damjournalen

Skånskan

Lokaltidningen Ystad

 

Switch to our mobile site

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin