BLI BÄTTRE – ELLER FÖRSVINN

Så löd  Domenico La Corte’s budskap på ICF’s nationella konferens. Faktum är att branschen drabbats av röta. Som jag ser det är läget akut. Det gäller att amputera innan det friska drabbas och stärka immunförsvaret på det vi värnar om.

Hur bidrar DU till kvalitet och seriositet? Själv valde jag bästa skolan, www.thecoaches.com CTI, och även deras mycket omfattande certifieringsprogram för att både jag och mina klienter ska vara bäst!  Läs om branschorganisationen på  www.icfsverige.se

 

Malmöbladets notis

 

 

 

 

1 comment for “BLI BÄTTRE – ELLER FÖRSVINN

  1. september 5, 2011 at 09:38

    Gillar rubriken, Bli bättre eller försvinn, tänker inte främst på coacher utan överhuvudataget. Rubriken triggar i sin tydlighet. Oftast hamnar vi människor i gnällbältet mitt emellan. När vi inte trivs, inte får det som vi vill så börjar vi oftast gnälla, klaga och vi förpestar livet både för oss själva och vår omgivning. Tänk om vi istället hade denna rubrik inristad på insidan pannan – bli bättre eller försvinn..finns egentligen ingen annan väg – ta dig an problemen eller stick. Acceptera och var lojal eller ta ansvar och välj en ny väg.
    Jag tar rubriken med mig och ska försöka leva efter den! Kram till er alla!

Kommentera

Switch to our mobile site

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin