ETT VIDARE GREPP OM COACHING

Ibland konstaterar jag att vi kan välja att leva medvetet eller medvetslöst. Den som vill utvidga, förändra sitt sätt att tänka, känna och överhuvudtaget förhålla sig till sig själv, sin omvärld kan med fördel använda en coach. En coach med utbildning från CTI, The Coaches Training Institute har kunskap, erfarenheter och verktyg för att vara den viktiga support du behöver i din förändringsprocess, oavsett vilka skiften eller vilka utvecklingssteg som eftersträvas. Utvecklingen av professionell coaching har varit stor de senaste 10-20 åren. Levande flexibla företag ska välja coach som matchar den moderna form av management som vuxit fram för att värdegrunder och visioner ska genomsyra verksamheten för fortsatt framgång i vår globala värld.

Maria Appelqvist, Ph.D och CPCC,  som undervisar på Malmö Högskola har inspirerats av coachutbildningen hos CTI. Läs här hur hon ser på utvecklingen av professionell coaching.

Artikeln är hämtad från Coachbranschen.se – läs den här

 

Post navigation

3 comments for “ETT VIDARE GREPP OM COACHING

 1. april 28, 2011 at 15:35

  Hej,
  Grattis till en ny fin grönskande hemsida! Det är ju en wordpressblogg!
  Ibland är det värt att ta lite tid och få ett slutresultat som är genomtänkt och smakfullt. Grattis, grattis!
  Din WP-kompis Viveka

  • admin
   april 28, 2011 at 15:47

   Så kär i Ginkgon, den är speciell. Ginkgon eller kinesiskt tempelträd (Ginkgo biloba) är ett unikt träd, den enda arten i sin division. Det är mycket likt de växter som det härstammar från, och som fanns för mer än 100 miljoner år sedan. Det är mycket långlivat. Man tror att vissa exemplar är mer än 1500 år gamla.

   Så glad över ny fräsch hemsida!

 2. april 28, 2011 at 16:02

  Fräscht! Gillar ditt färgval! … sa stilkonsulten … 🙂

Kommentera

Switch to our mobile site

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin