Så har jag kvalat in i elitserien! Jag är nu en CPCC, dvs en Certified Professional Co-Active Coach, certifierad av CTI, The Coaches Training Institute. Skolan har utbildat ca 35 000 coacher över världen, varav 4 700 gått vidare i det rigorösa certifieringsprogrammet och klarat written och oral exam – tillsammans med alla andra åtaganden som programmet innebär. DET FINNS BARA 36 I SVERIGE! 

Jag kunde gjort det lätt för mig genom att ansöka om certifiering direkt hos ICF, International Coachfederation, branschorganisationen, efter grundutbildningen (som hos CTI tar bortåt 6-7 månader att gå).

Så fungerar inte jag. Quality! Igång med certifieringsprogrammet och fördjupa kunskaperna, träna färdigheterna i ett par hundra timmar till, med ständig återkoppling av fantastiskt professionella coacher, – i ett halvår till.

Kvalitet är absolut en av mina viktigaste ledstjärnor i mitt arbete och i mitt liv. Därför var valet lätt, att satsa mycket tid och pengar i min strävan att kunna erbjuda bästa kvalitet i mitt arbete som coach, min mission, det jag är här för att göra, det jag älskar att göra. Se och uppleva individers utveckling. Utveckling är min andra ledstjärna. Vad är bättre?

Vill du också ha det bästa?