Referenser

Hej!  Jag fick det goda rådet att få coaching av en nära vän, som kände att hon själv fått så många kloka råd och hjälp att tänka kreativt, att hon varmt rekommenderade mig att träffa Karin Lange. Jag, som aldrig gått och pratat med någon om mig själv  (hjälper dock själv många andra i mitt arbete) kände att ” wow, vad spännande” och samtidigt lite märkligt att prata om just- mig själv. I första hand känner jag att jag fått många direkta verktyg som jag direkt kan applicera i mitt arbete, men sen har vi även kommit in på hur jag hanterar livet i den privata sfären- hemma med man och barn. Otroligt matnyttigt, men även jobbigt att analysera och fundera över sitt beteende. Karin är alltid lyhörd, engagerad och rak och tydlig i sin kommunikation, samtidigt som är varm och lätt att anförtro sig åt. Jag har alltid gått en smula omtumlad och kanske (?) visare från våra möten. Rekommenderar egentligen ALLA som kan att ta chansen att satsa på sig själv- att träffa Karin!

                                                                                                                                                                                                       Nettan

 Jag jobbar som konsult och kände att jag behövde lära mig mer om det coachande förhållningssättet utan att för den skull gå en hel coachutbildning. Således blev det Karins uppdrag. Vi hade några möten och redan första gången kände jag att hon hittade kärnan direkt! Och borrade där och ställde kluriga frågor som fick mig att tänka till och se på saker på ett annat sätt. Fick små hemläxor att tänka på, vilket ju faktiskt har lett till att jag har ändrat lite av mitt beteende gentemot mina kunder och förhoppningsvis till det bättre! Och det var ju precis det jag ville. Jag bedömer Karin som en oerhört kompetent och erfaren coach och ger henne de varmaste rekommendationer!

                                                                                                                                                                                                                           Anna Kober

Vill börja med att tacka för de träffar vi har haft tillsammans. Jag känner mig så stark när jag träffat dig. Du har en förmåga att plocka fram de små detaljerna som gör att det problem man tyckte var ett stort problem helt plötsligt blir en stor möjlighet istället för ett problem.

När det gäller min roll som chef har jag lärt mig två för mig viktiga saker; att jag måste säga till mina medarbetare i ett mycket tidigare stadium då det bara är en liten detalj som behöver slipas till och inte packa det i ryggsäcken hela tiden. Sen har jag ett enormt kontrollbehov som blir jobbigt både för mig och mina medarbetare. Så det skall jag jobba vidare med. Det går ju faktiskt att göra saker och ting på mer än ett sätt. Och vem säger att mitt sätt alltid är rätt?

Göran Olofsson, VD, Elbutiken i Hörby AB

 Karin Lange, CoachLange, har coachat mig under våren och sommaren 2011. Jag vände mig till Karin för att jag brottades med några specifika tankar och tankemönster som jag ville förändra.

På det lågmälda och fina sätt som är karaktäristiskt för Karin ifrågasatte hon, gav mig uppgifter, visade på nya infallsvinklar, gav mig boktips mm. Karin är en lugn, klok och förtroendeingivande person med väldigt mycket positiv energi. Det är enkelt att öppna sig för Karin.

Mina möten med Karin har gett mig otroligt mycket och faktiskt åstadkommit en större förändring i mig än jag trodde var möjlig på denna korta tid. Jag kommer att återkomma till Karin när jag smält mina nya kunskaper och insikter och är redo att gå vidare i min personliga utveckling.

                                                                                                                                                                                                               Malin Hankin

Page 1 of 2 | Next page